appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

NOS Radio 1 Journaal

Jacques d'Ancona wordt 80 en dat wordt gevierd met een musical

maandag 11 september 2017, 09:26 uur

Je herkent hem aan de bril, de scherpe dictie en de kritische blik, en jarenlang was hij de schrik van bijna alle kandidaten van de Soundmixshow. 

Jacques d'Ancona wordt vrijdag 80 en dat wordt gevierd met een heuse musical, die donderdag in Groningen in première gaat. Hij is nog altijd een bezige bij. "Het leven is gewoon zo leuk," aldus d'Ancona. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1