appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Radio Tour de France

NOS Radio 1 Journaal

Luister terug

'Oudje' Babel geniet van tweede jeugd bij Oranje: 'Hoe ouder, hoe beter'

dinsdag 10 september 2019

Met zijn twee doelpunten tegen Estland (0-4) was Ryan Babel de gevierde man bij het Nederlands elftal. De 32-jarige aanvaller, die in 2005 zijn debuut voor Oranje maakte, lijkt bezig aan zijn tweede jeugd.

"Ja, ik word er door ploeggenoten ook vaak aan herinnerd dat ik een oudje ben", lacht Babel, die erkent dat hij in de beste fase van zijn carrière zit. "Gini (Wijnaldum, red.) zei een paar dagen geleden nog: hoe ouder hoe beter. De laatste 3, 4 jaren van mijn carrière zijn de beste jaren op dit moment."

Om zich vervolgens ook te realiseren: "Je moet het altijd blijven laten zien, je bent zo goed als je laatste wedstrijd."

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1