appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

NOS Radio 1 Journaal

Er is nog toekomst voor speciaalzaken zoals de kaaswinkel

maandag 20 maart 2017, 06:02 uur

De kaaswinkel, of de zaak met een keur aan chocola, noten en wijn, of koffie en thee: deze speciaalzaken moeten vechten om te overleven. De supermarkt heeft namelijk steeds meer van dit soort producten in de schappen liggen.

Maar volgens onderzoek is er nog wel degelijk toekomst voor de delicatessenzaken. De uitkomsten van dat onderzoek worden vanmiddag gepresenteerd.

Verslaggever Jeroen Schutijser ging op bezoek naar de kaaswinkel van Ed Boele in Den Haag. Hij heeft ongeveer 300 verschillende soorten kaas. Maar door goed na te denken en rapporten te lezen kwam hij tot het inzicht dat hij verder moest specialiseren.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1