appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster

NOS Radio 1 Journaal

Luister terug

Stand.nl: Geplande behandelingen moeten wijken om grieppatiënten op te vangen

woensdag 28 februari 2018

De griepepidemie in ons land duurt nu al 11 weken. Het aantal mensen met de griep is afgelopen week weer toegenomen. Ziekenhuizen in ons land liggen overvol met grieppatiënten.
De Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen vindt dat er beter moet worden gekeken naar wat er in ziekenhuizen per se moet gebeuren aan geplande behandelingen en wat er kan worden uitgesteld in de maanden januari en februari. De griepepidemie is immers een jaarlijks verschijnsel. Zouden ziekenhuizen hier beter op kunnen anticiperen. Wat denkt u?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1