appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Radio 1 Journaal

'Agenten hebben weinig vertrouwen in de politiek'

donderdag 5 januari 2017, 09:00 uur

Een groot deel van de politiemensen is het vertrouwen in de politiek volledig kwijt, blijkt uit onderzoek van politiebond ACP. 

Rond de jaarwisseling hoorden we over het geweld tegen de politie, meteen daarna is de enquête uitgevoerd. Daarin is gevraagd wat de politiek zou moeten doen, vertelt Gerrit van de Kamp. Hij is voorzitter van de bond. 

"Uit de enquête kwam dat agenten vrijwel niets verwachten van de politiek. Er wordt veel gepraat en toegezegd, maar niets gerealiseerd."

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1