appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Radio 1 Journaal

'Ooglaserklinieken moeten betere voorlichting geven over laseren'

woensdag 21 december 2016, 06:02 uur

Nederlandse ooglaser-klinieken geven te weinig informatie over de risico's van een behandeling. Zo houden veel patiënten last van klachten als droge ogen of zenuwpijn. Het tv-programma Zembla onderzocht het en maakte een reportage. De maker daarvan is Ton van der Ham. Hij schoof aan in de studio en vertelt over het onderzoek. 

Vervolgens praten we door met professor Peter Ringens van het UMC in Maastricht. Hij is geschrokken van de constateringen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1