appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers

NOS Radio 1 Journaal

Luister terug

Marianne Thieme (PvdD) keert waarschijnlijk in februari terug in Kamer

maandag 10 december 2018, 06:44 uur

Fractievoorzitter Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren herstelt goed van haar ziekte en keert waarschijnlijk in februari terug in de Tweede Kamer. Dat heeft Kamerlid Esther Ouwehand, vervangend fractievoorzitter, bekendgemaakt op het partijcongres in Bussum.

"Het is het eerste congres waar Marianne Thieme helaas verstek moet laten gaan vanwege ziekte. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat ze in februari haar werk weer kan oppakken", zei Ouwehand. Wat Thieme mankeert, is niet bekend.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1