appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Met het Oog op Morgen

Presentator: Wilfried de Jong

Luister terug

Den Haag Vandaag: Minister Slob krabbelt terug

dinsdag 10 november 2020

Opnieuw ging het in Den Haag over botsende grondrechten. Vorige week was de vrijheid van meningsuiting van bedreigde docenten het onderwerp, vandaag waren alle ogen gericht op minister Slob van onderwijs. Die moest na een kabinetsvergadering vanmiddag terugkomen op een uitlating die hij gisteren had gedaan.

We praten erover met verslaggever Wilma Borgman. Ook spreken we Herman van Wijngaarden van de stichting Hart van Homo's. Hij geeft gastlessen over homoseksualiteit op reformatorische scholen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1