appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Met het Oog op Morgen

Presentator: Herman van der Zandt, Rob Trip

Luister terug

Turing gedichtenwedstrijd

woensdag 30 januari 2019

Volgende week woensdag is de finale van de Turing-gedichtenwedstrijd: de jaarlijkse gedichtenwedstrijd voor amateurs en professionals. En wat nou zo spannend aan deze wedstrijd is: de inzendingen zijn anoniem. 

Dus wie zal er winnen? Een bekende dichter, hobbyist of beginner? De ontknoping hoort u in 't Oog. In aanloop naar die zesde februari bespreken we aantal gedichten uit de top 100. De Oog-presentatoren mochten elk een favoriet kiezen uit die lijst.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1