appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Met het Oog Op Morgen

KLIMAAT: Wonen en bouwen, wat kun je zelf doen?

dinsdag 8 januari 2019, 23:00 uur

2019 wordt hét jaar van het klimaat. Het definitieve klimaatakkoord komt eraan en de vraag is: hoe moet Nederland de overgang naar een minder vervuilende maatschappij aanpakken?

In het Oog praten we deze dagen met gasten over hoe die transitie het makkelijkste kan verlopen. Vandaag is bij mij te gast in de studio de man die de Utrechtse wijk Lombok op eigen kracht in de zonnepanelen en laadpalen, deelauto's probeert te hijsen: Robin Berg.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1