appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

NOS Met het Oog Op Morgen

Tine van Houts & Suse van Kleef: tante en nicht, beiden correspondent in Londen

donderdag 28 december 2017, 23:00 uur

Het hele jaar door speurt de redactie van het Oog naar bijzondere families, die we in de laatste week van het jaar uitnodigen. We hadden al onder anderen broer en zus Van Haersma Buma te gast en drie van de vijf broers Blokhuis. Vanavond: Tine van Houts en Suse van Kleef.

Tante Tine was correspondent in Groot-Britannië, nichtje Suse is het nu. We spreken de familieleden over een roerig jaar - Brexit, May, aanslagen - over het vak en over elkaar.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1