appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

NOS Met het Oog Op Morgen

LIVE: Sue The Night

woensdag 27 december 2017, 23:08 uur

Het alom geprezen Sue the Night uit Haarlem kleedt het jaarlijkse Oog Presentatorendebat muzikaal aan. De indiepopband is geformeerd rond singer-songwriter Suus de Groot en al sinds 2009 actief. Na De Grote Prijs in 2011 en 3FM Serious Talent in 2014 brak de band in 2015 definitief door. 

Dit jaar kwam hun tweede album uit: Wanderland. Het album is niet alleen in eigen land een groot succes, want het kan ook op populariteit in Duitsland rekenen. Daar gaan ze in 2018 op tournee, van Berlijn tot München. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1