appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NPO Radio 1 Special

NOS Met het Oog op Morgen

Presentator: Mieke van der Weij

Luister terug

De 'Evangelicals' van Donald Trump

donderdag 2 januari 2020

Donald Trumps campagne voor zijn herverkiezing als president van Amerika komt op gang. Zo wordt morgen Evangelicals for Trump, een coalitie van gelovigen die Trump in het Witte Huis wil houden, gelanceerd.

Over die Trump-stemmende 'evangelisten' weet journalist Robin de Wever alles. Hij werkt voor de EO aan een podcast-docuserie waarom christenen Trump steunen: God's President. Ook is erΒ een soortgelijke tv-serie in de maak: God, Jesus & Trump.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1