appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Met het Oog op Morgen

Luister terug

Het vrijhandelsverdrag waar we nog nooit van hebben gehoord: JEFTA

woensdag 5 juli 2017

Morgen is de Japanse premier Abe in Brussel, en dan wordt naar verwachting het vrijhandelsakkoord JEFTA beklonken tussen EU en Japan. Over dat akkoord hebben we maar weinig gehoord, terwijl er over de vrijhandelsverdragen TTIP en CETA toch veel te doen was. Hoe komt dat? 

Een gesprek met Harry Garretsen, hoogleraar economie aan de Rijksuniversiteit Groningen, en Niesco Dubbelboer, coördinator van de beweging Meer Democratie, dat bezig is met een referendum over CETA.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1