appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Wat het daglicht niet verdragen kan

NOS Met het Oog op Morgen

Presentator: Coen Verbraak

Luister terug

Geert Wilders over zijn tijd in Israël

dinsdag 1 mei 2018

In NOS Met het Oog op Morgen van vanavond komt Geert Wilders voor het eerst uitgebreid aan het woord over zijn verblijf in Israël. De PVV-leider woonde tussen 1980 en 1982 in een moshav (een soort kibboets) op de Westelijke Jordaanoever.

In Het Oog spreekt hij over die jaren met presentator Wilfried de Jong, die zelf ook een tijdje heeft doorgebracht in een moshav. Hoe hebben die jaren Wilders gevormd? En in hoeverre is zijn verblijf daar bepalend geweest voor zijn latere politieke stellingnames over Israël?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1