appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

NOS Langs de Lijn

Presentator: Henry Schut, Hugo Borst

Luister terug

Anticlimax in Gelredome bij Rico vs Badr

zondag 22 december 2019

Vooraf werd 't wel het gevecht van de eeuw genoemd. Rico Verhoeven tegen Badr Hari, het ultieme kickboks-gevecht voor zo'n 30.000 mensen in de Gelredome. Maar het ontaardde uiteindelijk, net als drie jaar geleden toen de twee kemphanen ook tegenover elkaar stonden, in een anti-climax. Een reportage van Edwin Cornelissen.

Badr Hari heeft aan het gevecht geen botbreuken overgehouden. Volgens zijn trainer Mike Passenier heeft hij schade aan zijn enkelbanden. Het been van Hari is in het gips gezet en morgen wordt hij verder onderzocht in het ziekenhuis.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1