appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn

NOS Langs de Lijn

Presentator: Henry Schut, Hugo Borst

Sportboeken met Frank Heinen

zondag 21 juni 2020

Ik ga op vakantie en neem mee... Het antwoord daarop bevat bijna altijd wel een paar boeken. De komende zondagen gaan we u een beetje helpen. We nodigen sportschrijvers uit om te praten over hun eigen boeken, maar ook over andere boeken. Wat lezen zij en waarom?

De gast van vanmiddag heeft een bijzonder jaar. Want hij schreef het beste sport- en voetbalboek van het jaar; Buiten De Lijnen. En werd ook uitgeroepen tot sportjournalist van het jaar. En we kennen hem van Het Eindsignaal: Frank Heinen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1