appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nooit Meer Slapen

Presentator: Pieter van der Wielen

Luister terug

DDW Graduation Show: Broodje Poep

vrijdag 25 oktober 2019

Deze week schenken we aandacht aan enkele afstudeerprojecten uit The Graduation Show 2019. Dit doen we aan de hand van de drie speerpunten van de Dutch Design Week. Vanavond is dat 'De toekomst vraagt om internationaal denken en handelen' en bellen we met Fides Lapidaire over Broodje Poep.

Broodje Poep: Op festivals staat Fides Lapidaire met haar BroodjePoepKar. Hierin verkoopt zij sandwiches gemaakt van ingrediënten die zijn geteeld op compost van menselijke kak en plas. De BroodjePoepKar draagt ook een toilet om het waardevolle menselijke afval te verzamelen dat nodig is om de broodjes te maken. Lapidaires grote doel is het sluiten van de mondiale voedselcyclus.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1