appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine

Nog Steeds Wakker

Reportage: Waar liggen ondernemers wakker van

woensdag 12 augustus 2015, 03:58 uur

Ze zijn altijd bezig met nieuwe ideeën, schrikken niet van een beetje risico en hebben een hekel aan een 9 tot 5 mentaliteit. Ondernemen is vaak meer dan alleen een baan en dat levert dus ook veel slapeloze nachten op. Verslaggever Joost Spijker zoekt die wakkere ondernemers op.

Klagende en ontevreden klanten die misschien wel nooit meer bij jou langs willen komen. Het is een nachtmerrie voor elke ondernemer, maar camping De Boshoek in Voorthuizen heeft daar iets op gevonden.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1