appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuwsweekend

Presentator: Peter de Bie, Mieke van der Weij

Luister terug

Doe mee met Babettes duurzame goede voornemens campagne

zaterdag 29 december 2018

Vorige week werd het klimaatakkoord gepresenteerd, met vooralsnog veel vage maatregelen en uitzonderingsposities voor de industrie. Wat kan je zelf doen? En is dat genoeg om ook daadwerkelijk verschil te maken? 

Ontwerpster Babette Porcelijn gooide enkele jaren het roer helemaal om, zocht voor haar boek De Verborgen Impact uit welke consumptie het meeste impact heeft op de wereld en start vanaf 7 januari een campagne om mensen te helpen hun leefstijl duurzaam aan te passen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1