appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Nieuwsweekend

Uithoflijn: de duurste tram ooit

zaterdag 8 december 2018, 08:30 uur

Je kunt wel zeggen dat het de Noord-Zuidlijn van Utrecht is: de Uithoflijn. Oftewel de tramverbinding die van Utrecht Centraal naar de Uithof loopt en die onder anderen heel veel studenten moet vervoeren naar de universiteit en de hogeschool van Utrecht. Maar wat gaat er een boel mis. Want hij had allang moeten rijden, maar we mogen blij zijn als hij volgend jaar dan eindelijk rijdt.


Bij ons is ingenieur en oud-Leefbaar Utrecht raadslid Wolfgang Spier én Marc van Rossum en hij journalist van RTV Utrecht.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1