appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuwsweekend

Misbruik binnen Jehovah’s Getuigen: een kijkje van binnenuit

zaterdag 18 augustus 2018, 09:00 uur

Toneelscholen, voetbalclubs, de roomskatholieke kerk; allemaal negatief in het nieuws vanwege misbruikzaken. Deze week zijn de Jehovah’s Getuigen aan dat weinig eervolle lijstje toegevoegd. Het Openbaar Ministerie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar misbruik binnen deze geloofsgemeenschap, nadat er meerdere aangiften zijn gedaan.

Raymond Hintjes is voorzitter van Reclaimed Voices, de belangenorganisatie voor slachtoffers van misbruik binnen de Jehovah’s-gemeenschap.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1