appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuwsweekend

Vermanende oproep politie over drugsgebruik slaat plank mis

zaterdag 14 april 2018, 09:11 uur

Een opmerkelijk pleidooi deze week van de chef van de landelijke recherche Wilbert Paulissen. De strijd tegen de georganiseerde drugscriminaliteit kan niet gewonnen worden, als het gebruik van drugs niet drastisch vermindert. 

De gebruikers van drugs moeten zich veel meer beseffen dat de pillen die ze slikken onlosmakelijk verbonden zijn met de drugscriminaliteit. Over die bewustwording van het gebruik van verdovende middelen en de gevolgen daarvan voor de drugscriminaliteit praten we met Raimond Dufour. Hij is voorzitter van de stichting Drugsbeleid. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1