appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Bureau Buitenland

Nieuwsweekend

Luister terug

Boekenrubriek met Jeroen Vullings

zaterdag 6 januari 2018

Jeroen Vullings werkt voor Vrij Nederland, als redacteur en literair criticus. Eerder werkte Jeroen onder meer voor de Belgische krant De Standaard, de NPS en de Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam. Hij studeerde Neerlandistiek aan de Universiteit van Amsterdam en publiceerde de essaybundel ‘Meegelokt naar een drassig veldje. Literatuur in verandering’. 

Hij bespreekt deze uitzending de volgende boeken:

  • Willy Vlautin, ‘Laat me niet vallen’, vertaling Dirk-Jan Arensman, Meulenhoff, 301 p.
  • Leon Verdonschot, ‘RICO’, Voetbal Inside, 249 p.
  • Niall Ferguson, ‘Het plein en de toren. Verborgen netwerken uit de geschiedenis’, vertaling André Haacke en Ruud van der Helm, Hollands Diep, 639 p.


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1