appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuwsshow

'Je hebt wel iets te verbergen', door Maurits Martijn en Dimitri Tokmetzis

zaterdag 17 september 2016, 09:33 uur

We zitten met z’n alles dagelijks op Facebook, we lezen het nieuws op nu.nl , zoeken via Google en mailen via Gmail. En daarom weet het internet werkelijk ALLES van ons. Meer dan ons lief is. Gevaar ligt op de loer. We hebben het alleen nog niet door. Of is het onze eigen schuld?

Te gast is journalist van online platform De Correspondent, Maurits Martijn. Samen met zijn collega Dimitri Tokmetzis schreef hij het verontrustende boek: “Je hebt wel iets te verbergen.”

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1