appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Nieuws BV

Nieuws en Co

Presentator: Petra Grijzen

De onrust op Curaçao houdt aan

vrijdag 26 juni 2020

Opnieuw was het onrustig op Curaçao vannacht: op verschillende plekken werden branden gesticht en barricaden opgeworpen, en een onbekend aantal mensen is opgepakt. De protesten zijn gericht tegen de regering-Rhuggenaath. Die krijgt de schuld van de economische gevolgen van de coronacrisis.

We praten met met Cynthia Ortega-Martijn, voorzitter van Ocan, de stichting die opkomst voor belangen en rechten van Caribische Nederlanders.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1