appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag

Nieuws en Co

Luister terug

Zijn de middelbare scholen blij dat ze weer open mogen?

maandag 18 mei 2020

Het kabinet gaat dinsdag naar alle waarschijnlijkheid bekend maken dat de middelbare scholen vanaf 2 juni definitief weer open mogen. Op voorwaarde dat zij zich houden aan het protocol dat is samengesteld door de AOB, CNV Onderwijs, FvOV en de VO-Raad. Leerlingen en ouders kunnen niet wachten, maar hoe blij zijn de scholen ermee?

In Dit is de Dag een gesprek met Paul Rosenmöller van de VO-Raad, met Lucelle Deneer, docent op het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo, met schoolleider Lars Hoogmoed van de Amsterdamse MAVO, en met Arno Peters, voorzitter van het College van Bestuur van VO Haaglanden.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1