appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn

Nieuws en Co

Presentator: Lara Rense

Luister terug

Topstory Vrouwen vs Trump

maandag 11 december 2017

Vrouwen, die de Amerikaanse president Trump al eerder beschuldigden van seksuele intimidatie eisen nu een onderzoek naar hem. Dat zeiden ze in een persconferentie. 

Vooral democratische vrouwen reageren heel heftig op de maatregelen en uitspraken van Trump. Zo heftig, dat er iets bestaat als het Trump-effect. Door zijn aanstelling zijn steeds meer vrouwen in de VS politiek actief geworden. Hoe dat allemaal zit, legt Laila Frank, journalist en campagnespecialist uit. 


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1