appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster

Nieuws en Co

Presentator: Lara Rense

Luister terug

Is Stef Blok nog een geloofwaardige minister?

maandag 3 september 2018

Minister Stef Blok moet zich deze week verantwoorden in de Tweede Kamer voor uitspraken die hij afgelopen juli deed tijdens een besloten bijeenkomst over multiculturele samenlevingen. 

Voor Integratiedeskundige en oud-ambtenaar Walter Palm is de positie van Stef Blok onhoudbaar en moet hij aftreden als minister van buitenlandse zaken. "Blok slaat nu modderfiguur in het buitenland." Daar is het Rotterdamse VVD-raadslid Tim Versnel het niet mee eens. De uitspraken van Blok waren dom, maar hij hoeft zeker op te stappen. "In de kern heeft Blok gewoon gelijk", zegt hij.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1