appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuws en Co

"Te weinig aandacht voor gevaar geluidsoverlast"

donderdag 12 januari 2017, 17:03 uur

De gevolgen van geluidsoverlast voor de gezondheid van mensen worden onderschat. Daardoor is over niet al te lange tijd niet luchtvervuiling het grootste milieuprobleem, maar geluidsoverlast. Dat zeggen milieu- en geluidsdeskundigen vanavond in het televisiewetenschapsprogramma De Kennis van Nu. 

Op dit moment heeft ongeveer de helft van de Nederlanders overlast van geluid. Zonder maatregelen wordt dat in de toekomst alleen maar erger, hoort ook onze verslaggever Jeroen de Jager in Amsterdam-Zuid-Oost. Waar gewerkt wordt aan de ondertunneling van de A9.


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1