appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuws en Co

Zanger 'Oh Sylvana': racistische beelden zijn verschrikkelijk

maandag 21 november 2016, 16:43 uur

De zanger van het carnavalsliedje 'Oh Sylvana' is geschrokken van de racistische beelden die onder zijn liedje zijn gemonteerd. Op internet doken gefotoshopte beelden op waarin Sylvana Simons zogenaamd werd opgehangen. In een felle discussie in de Nieuws en Co-bus blijft zanger Rob van Daal ontkennen dat zijn liedje überhaupt iets met Sylvana Simons te maken heeft. 

De Bredase ondernemer Danitzah Jacobs noemt dat laf. Volgens haar draagt het liedje bij aan een hetze tegen Sylvana Simons. 

Lees ook: 'Video over Sylvana Simons te walgelijk voor woorden'


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1