appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuws en Co

Tech en gadget:

maandag 18 januari 2016, 17:54 uur

Twee Amerikaanse universiteiten werken aan een breinimplantaat dat vanzelf oplost als het niet meer nodig is. Dat kan een operatie schelen. Ze zijn gemaakt van materiaal dat het lichaam kan absorberen en afbreken. 

WhatsApp wordt gratis voor alle gebruikers. Betalen werkte niet volgens de leiding van het bedrijf. Ze zien meer een verdiensysteem waarbij ze gebruikt worden als klantenservice-systeem voor bedrijven. Zodat je bijvoorbeeld via de app een reservering in een restaurant kunt plaatsen.

Peggy Bush kreeg het wachtwoord van haar overleden man niet los bij Apple. De twee hadden samen een iPad. Alleen toen ze opnieuw een spel wilde installeren, bleek dat ze daarvoor een wachtwoord nodig had. Normaal gesproken zijn een testament en overlijdensakte voldoende om aan te tonen dat iemand overleden is en jij de rechtmatige nieuwe eigenaar bent. Maar Apple vond dat niet voldoende en eiste een gerechtelijk bevel. Uiteindelijk kreeg ze het wachtwoord losgepeuterd. Apple wil geen commentaar geven. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1