appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken

Nieuws en Co

Presentator: Lara Rense

Luister terug

Microben op je handen zijn essentieel in Koreaanse keuken

maandag 4 december 2017

Nieuws voor de fijnproevers in de keuken. We gaan het namelijk hebben over handsmaak. Die is voor iedereen uniek en heeft invloed op de smaak van het eten dat je bereid. In de Koreaanse keuken zijn de microben op je hand zelfs de finishing touch van een gerecht. Maino Remmers zoekt microbioloog Han Wösten op bij een bijzonder kunstwerk van de Koreaanse Jiwon Woo.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1