appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuws en Co

Presentator: Lara Rense

Luister terug

Niet al het natuurijs is hetzelfde

maandag 23 januari 2017

Er werd voor gewaarschuwd dit weekend. Om vooral niet te gaan schaatsen op meren, sloten en kanalen. Volgens de schaatsbond was het ijs op veel plekken nog niet dik genoeg zijn.  Toch moet presentator Lara Rense bekennen dat ze zelf een aantal tochten is gaan maken, onder andere vanochtend bij Ankeveen.  

Ze was niet alleen op het ijs. Het was niet zo druk als afgelopen weekend, maar toch, er waren aardig wat mensen aan het schaatsen. En ze kwam Fred Geers tegen, van natuurijswijzer.nl.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1