appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuws en Co

Presentator: Lara Rense

Luister terug

Vrouwendag: armoede treft vooral vrouwen

woensdag 8 maart 2017

Maar liefst driekwart van deĀ Nederlandse armen is vrouw. En toch gaat de discussie over vrouwenrechten vaker over het glazen plafond en het aantal vrouwen in topfuncties. Nadia Moussaid viert Internationale Vrouwendag in de Nieuws en Co-bus bij het Tilburgse cafe Kim's.


Ze praat met Gerda de Vries, directeur van Feniks - het emancipatie expertise centrum in Tilburg. Met Mathap - sociaal cultureel werker en alleenstaande moeder. En met Angelique Simons, ook alleenstaande moeder en mede-intiatiefnemer van de voedselbank in Tilburg.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1