appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal

Nieuws en Co

Presentator: Lara Rense

Luister terug

Grootschalig onderzoek naar nieuw medicijn tegen droge ogen

donderdag 11 januari 2018

Rode ogen, jeukende ogen, het gevoel dat er iets in je oog zit... Het kan allemaal het gevolg zijn van te droge ogen. En wie daar eenmaal last van heeft komt er vaak moeilijk vanaf. In Antwerpen is nu een groep wetenschappers bij elkaar die de komende vier jaar zoekt naar een nieuwe behandelingen voor droge ogen.

Wij praten erover met Koen Augustyns, hoogleraar medicinale scheikunde aan de Universiteit Antwerpen en coördinator van het project.


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1