appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuws en Co

Presentator: Lara Rense

Luister terug

Politieke Hashtag-serie: Rusland

dinsdag 31 juli 2018

Als MeToo één ding heeft laten zien, dan is het wel dat hedendaags verzet via sociale media kan leiden tot echte verandering. 

Hoe wordt er dan gebruik gemaakt van sociale media in landen waarin het een stuk moeilijker is om hardop verandering te eisen? Wij presenteren u deze week elke dag één Hashtag - die u waarschijnlijk nog niet kent, maar dit jaar wel impact had.

Vandaag is dat de Hashtag #Satisfaction en die komt uit Rusland

Aangeschoven is Buitenlandredacteur Iris de Graaf. Zij volgt namens de NOS de situatie in Rusland en komt er regelmatig.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1