appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nieuws en Co

Presentator: Lara Rense

Luister terug

Evatar: voortplantingsorganen op een chip

dinsdag 28 maart 2017

De vrouwelijke voortplantingsorganen op een lab-op-een-chip. Dit apparaatje is echt een technologisch hoogstandje. Het vrouwelijke voortplantingsstelsel werd met menselijk weefsel nagebouwd door wetenschappers uit Chicago.

Vagina, eierstokken, eileiders, de baarmoeder en de baarmoederhals, ja zelfs de lever. De zogenaamde EVATAR mag dan in je hand passen, er is geen enkel belangrijk vrouwelijk voortplantingsorgaan dat niet in het apparaat gemodelleerd werd.

Lees en kijk voor meer info hier

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1