appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Dieren in de winterse kou

Vroege Vogels
zondag 3 februari 2019 | BNNVARA | Vroege Vogels Twitter

Het levert lange file's op, de Elfstedenkoorts begint en de extra dikke jas wordt uit de kast getrokken. De sneeuw, de kou, niet iedereen is er de grootste fan van, maar wat is het een plaatje! En wat levert dat winter wonderland mooie foto's op. Hier een kleine greep uit de prachtige fotocollectie van de Vroege Vogels site.

Fotograaf Ans Bissels: "Sneeuwklokje gebukt onder sneeuw."

Deze spreeuw heeft het koud in de vallende sneeuw. Door fotograaf Sjani van Ophemert.

Fotograaf: SjanivanOphemert

Maar het winterkoninkje staat er nog trots bij. Door fotograaf Anja H.

Fotograaf: Anja H

Fotograaf creatief: "Zon/dichte mist/blauwe lucht/sneeuw /rijp/dooi en dat alles op één dag, genieten!"

Fotograaf g.eus.natuurfoto: "Het zijn moeilijke tijden voor de koolmees. Voedsel zoeken in de sneeuw. En daarna uitrusten... brrr."

Fotograaf: g.eus.natuurfoto

Fotograaf Pieter Bj.: "Klein kuifmeesje op zoek naar voedsel"

Fotograaf Betsy Hokke: "Met een laagje sneeuw lijkt alles nóg mooier!"

Vroege Vogels: iedere zondagochtend van 07.00 tot 10.00 uur. 

Vroege Vogels is hét programma over natuur en milieu. Op zondagochtend te beluisteren op NPO Radio 1 en vrijdagavond te zien op NPO 2. Like Vroege Vogels op Facebook of volg het programma op Twitter of Instagram.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1