appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nachtkijkers

Met je baby naar het museum

maandag 14 augustus 2017, 02:00 uur

Kunst kan heel nuttig zijn voor het brein van jonge kinderen. Toch is het nog lastig om met een baby of een peuter naar het museum te gaan; in veel musea zijn nauwelijks voorzieningen. Om musea toegankelijker te maken voor deze groep, startte Brigitte Timmermans de stichting Kunstfanaatjes.

In Nachtkijkers sprak Willem de Gelder met Brigitte Timmermans en Martine Blijdorp over de zin en de onzin van baby- en peutertours in musea en de verbeeldingskracht van de allerkleinsten.

Foto: Bram Vreugdenhil


Brigitte Timmermans en Martine Blijdorp van Kunstfanaatjes, deel 2


Brigitte Timmermans en Martine Blijdorp van Kunstfanaatjes, deel 1


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1