appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Nachtkijkers

Oscarnacht op Radio 1

maandag 29 februari 2016, 02:00 uur

Zondag worden in Los Angeles de Oscars uitgereikt. Het Radio 1 programma Nachtkijkers zal in de nacht van zondag 28 op maandag 29 februari verslag doen van de uitreiking van deze belangrijkste filmprijzen. Van 2:00u tot 6:00u is presentator Martijn Grimmius live te horen vanuit de Vue Bioscoop in Hilversum.

Oscars 2016

De 88ste editie van de Oscars wordt gepresenteerd door Chris Rock. De meeste Oscarnominaties gingen dit jaar naar The Revenant. De film van regisseur Alejandro González Iñárritu, de man achter de Oscarwinnaar van 2015, Birdman, ontving maar liefst 12 nominaties, waaronder die voor beste acteur voor hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio.

Vue
Bioscoopexploitant Vue heeft de exclusieve rechten om in de nacht van 28 op 29 februari live de Oscaruitreiking 2016 uit te zenden op het grote doek. De livestream begint om 01:00 uur en zal plaatsvinden in Eindhoven, Hilversum, Hoorn en Kerkrade. Na de uitreiking wordt er ontbijt geserveerd.


Oscaruitreiking op Radio 1 (deel 4)


Oscaruitreiking op Radio 1 (deel 3)


Oscaruitreiking op Radio 1 (deel 2)


Oscaruitreiking op Radio 1 (deel 1)


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1