appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Mangiare!

Het lekkerste programma op de radio. Petra Possel praat aan de keukentafel met gasten over koken, eten en het culinaire leven. Met vaste rubrieken zoals de reportage van Chris Bajema, jongste bediende Jannekee Kuijper en de luisteraarswedstrijd onder leiding van Francien Knorringa.

Podcast afleveringen

Mangiare! - uitzending van 20-10-2017

vrijdag 20 oktober 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 06-10-2017

vrijdag 6 oktober 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 22-09-2017

vrijdag 22 september 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 08-09-2017

vrijdag 8 september 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 25-08-2017

vrijdag 25 augustus 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 11-08-2017

vrijdag 11 augustus 2017, 19:00 uur

In Mangiare! van vrijdag 11 augustus 2017: alles over de Portugese keuken. Te gast zijn: Paula Patricio, actrice, presentatrice en geboren Portugese; Bibiene Cruz, eigenares van de Amsterdams-Portugese koffiezaak Nata de Lisboa; Marlou de Brito-Meireles, die schrijft voor de Portugese blog Saudades de Portugal waarop alles te vinden is over Portugal en de Portugese keuken. Jongste bediende Jannekee Kuijper waagt zich aan een klassieker uit de Portugese keuken: doce de bolacha Maria.

Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 28-07-2017

vrijdag 28 juli 2017, 19:00 uur

In Mangiare!: Deel 1 van onze landenreeks 2017 - Japan! Chef-kok Jean Beddington, vertrok als jonge vrouw naar Japan om papier te leren maken. Ze raakte gefascineerd door de Japanse keuken en die bleef van invloed onder andere in haar latere restaurant Beddington's. Tosao van Coevorden is chef en eigenaar van ‘De Japanner’ – een laagdrempelig eetcafé, gemodelleerd naar een Japanse ‘izakaya’, waar Japanners na het werk komen voor een biertje met fingerfood voor ze aan de (vaak lange) reis naar huis beginnen. Tosao is half Japans en leerde van zijn moeder de beginselen van de Japanse keuken, waarna hij in de leer ging in Japanse restaurants. Kookboekenfanaat Jonah Freud neemt de uitdaging aan om zelf sushi te maken voor deze tafel met kenners. Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van onze wedstrijd De Allerbeste Kok Blijft Toch Je Moeder.

Kunststof on tour! - uitzending van 14-07-2017

vrijdag 14 juli 2017, 19:00 uur

Kunststof goat noar buut’n! Deze vrijdag zijn we live op Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Schrijver en columnist Bert Wagendorp schuift aan tafel en Hendrik Jan Bökkers speelt een nummer in zijn eigen Sallaanse dialect. Wie ook niet mag ontbreken is Dichter des Achterhoeks: Eva Schuurman. Met beeldend taalgebruik neemt ze je aan de hand mee haar belevingswereld in. Kortom: een uitzending om dorst van te krijgen!

Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 30-06-2017

vrijdag 30 juni 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 16-06-2017

vrijdag 16 juni 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 02-06-2017

vrijdag 2 juni 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 26-05-2017

vrijdag 26 mei 2017, 19:00 uur

Een extra uitzending van Mangiare!, live vanaf het Festival van de Rollende Keukens in Amsterdam. Aan tafel zit Igor Sorko, bekend van Mister Kitchen en al 10 jaar lang organisator van het festival. Kookboekenschrijver Yvette van Boven duidt de oorsprong en het succes van de food trucks. Achter het fornuis staat kookboekenfanaat Jonah Freud samen met Bernard de Vries, alias Bennie Blij. Zij maken de bouillabaisse die hij ook op het festival serveert. Over het festivalterrein struint Man met de microfoon Chris Bajema, hij doet live verslag van wat hij ziet en proeft.

Mangiare! - uitzending van 19-05-2017

vrijdag 19 mei 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 05-05-2017

vrijdag 5 mei 2017, 19:00 uur

Simon Giacotto verkocht zijn IT-bedrijf en werd een toegewijde pizzabakker die nu met de grote Pizzabijbel komt; chocolatier Hans Heiloo test Italiaanse specialiteiten; kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de Italiaanse sterrenchef Massimo Bottura en de jongste bediende waagt zich aan een echte Bottura.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 21-04-2017

vrijdag 21 april 2017, 19:00 uur

Chef Michiel van der Eerde, bekend van pop up restaurants Baut in Amsterdam krijgt steeds meer vaste grond onder de voeten; verslaggever Chris Bajema stort zich in een straatdiner; kookboekenfanaat Jonah Freud gaat op zoek naar het ultieme recept voor nasi goreng en Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd voor onze luisteraars: De allerbeste kok blijft toch je moeder. Presentatie Petra Possel .
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 07-04-2017

vrijdag 7 april 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 24-03-2017

vrijdag 24 maart 2017, 19:00 uur

Ze werd bekend als de tv-kok van Koffietijd maar tegenwoordig heeft Carola de Kanter een missie – vegetarisch koken met zeldzame groenten uit eigen moestuin waarover ze een boek heeft geschreven, Leafs; kookboekenfanaat Jonah Freud maakt drie gerechten met de lentegroente raapstelen; man met microfoon Chris Bajema bezoekt Slow Food in het Mauritshuis in Den Haag en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd De Allerbeste kok blijft toch je moeder.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 10-03-2017

vrijdag 10 maart 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Isabel Meniño over haar kookboek ‘Mijn keuken van Galicië’ en dat is de ruige keuken van haar vader in Noord West Spanje; imker Annemarie Timmerman test middeleeuwse dranken; Jonah Freud geeft college over de Amerikaanse tv-kok met Franse wortels Anthony Bourdain en de Jonge Bediende maakt een echte Bourdain.
Presentatie Petra Possel

Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 24-02-2017

vrijdag 24 februari 2017, 19:00 uur

Een nieuwe aflevering van de kookwedstrijd ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’; Erwin Walthaus en Bea Ligthart over de noodzaak van goed gastheer- dan wel gastvrouwschap in de horeca en Jonah Freud maakt drie keer stoofvlees
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 10-02-2017

vrijdag 10 februari 2017, 19:00 uur

Chef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko heeft 2017 uitgeroepen tot het jaar van de wasabi die je trouwens met gember ook heel goed in de gin kunt doen: culinair journalist Jacques Hermus test gemberthee en Jonah Freud geeft college over sous-vide koken - vacuum verpakte producten in waterbad of stoomoven garen op een constant lage temperatuur en dat wil de Jongste Bediende ook wel eens proberen.
Presentatie Petra Possel

Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 27-01-2017

vrijdag 27 januari 2017, 19:00 uur

Meesterpatissier en Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven over zijn tv-serie Brood; Jonah Freud maakt moeders lievelingseten; Chris Bajema op reportage in de keuken van zijn moeder en de aftrap van onze nieuwe culinaire competitie ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 13-01-2017

vrijdag 13 januari 2017, 19:00 uur

Maandelijks programma over eten. Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 13-01-2017

vrijdag 13 januari 2017, 19:00 uur

Maandelijks programma over eten. Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 16-12-2016

vrijdag 16 december 2016, 19:00 uur

De grote finale van Lekker Vies waarin acht kandidaten strijden om de titel van het Lekkerste Lekker Viesrecept - gerechten die je zelf heimelijk lekker vindt maar nooit aan gasten zou durven voorschotelen. De meedogenloze jury bestaat Ronald Giphart (voorzitter), Yvette van Boven en Jonah Freud.

Luister hier naar een compilaties van de voorrondes https://soundcloud.com/user-446172407/mangiare-compilatie-lekker-vies-2016 . Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 16-12-2016

vrijdag 16 december 2016, 19:00 uur

De grote finale van Lekker Vies waarin acht kandidaten strijden om de titel van het Lekkerste Lekker Viesrecept - gerechten die je zelf heimelijk lekker vindt maar nooit aan gasten zou durven voorschotelen. De meedogenloze jury bestaat Ronald Giphart (voorzitter), Yvette van Boven en Jonah Freud.

Luister hier naar een compilaties van de voorrondes https://soundcloud.com/user-446172407/mangiare-compilatie-lekker-vies-2016 . Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 02-12-2016

vrijdag 2 december 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 02-12-2016

vrijdag 2 december 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 18-11-2016

vrijdag 18 november 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 18-11-2016

vrijdag 18 november 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 04-11-2016

vrijdag 4 november 2016, 19:00 uur

Culinair journalist en alleenstaande Janneke Vreugdenhil over haar boek Solo Food; omfietswijnman Nicolaas Klei over wijn drinken in je eentje (en nee, de fles hoeft niet leeg); Jonah Freud geeft college over topchef John Halvemaan – winnaar van de Johannes van Dam prijs en de Jongste Bediende bereidt een echte Halvemaan.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 04-11-2016

vrijdag 4 november 2016, 19:00 uur

Culinair journalist en alleenstaande Janneke Vreugdenhil over haar boek Solo Food; omfietswijnman Nicolaas Klei over wijn drinken in je eentje (en nee, de fles hoeft niet leeg); Jonah Freud geeft college over topchef John Halvemaan – winnaar van de Johannes van Dam prijs en de Jongste Bediende bereidt een echte Halvemaan.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 21-10-2016

vrijdag 21 oktober 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 21-10-2016

vrijdag 21 oktober 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 07-10-2016

vrijdag 7 oktober 2016, 19:00 uur

Culinair journalist Hilary Akers van het Financieel Dagblad bespreekt de nieuwste culinaire trends; meesterpatissier Hans Heiloo doet de grote gevulde koekentest; kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de Franse radiochef Francois Regis Gaudry en dat betekent dat de jongste bediende een echte Gaudry moet bereiden – als dat maar goed gaat.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 07-10-2016

vrijdag 7 oktober 2016, 19:00 uur

Culinair journalist Hilary Akers van het Financieel Dagblad bespreekt de nieuwste culinaire trends; meesterpatissier Hans Heiloo doet de grote gevulde koekentest; kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de Franse radiochef Francois Regis Gaudry en dat betekent dat de jongste bediende een echte Gaudry moet bereiden – als dat maar goed gaat.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 23-09-2016

vrijdag 23 september 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 23-09-2016

vrijdag 23 september 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! Marion Bloem en Ivan Wolffers - uitzending van 09-09-2016

vrijdag 9 september 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! Marion Bloem en Ivan Wolffers - uitzending van 09-09-2016

vrijdag 9 september 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 26-08-2016

vrijdag 26 augustus 2016, 19:00 uur

Programma over eten om je vingers bij af te likken.
Vrijdag 26 augustus
Zonder goed ontbijt is het leven het leven niet en culinair schrijfster Mara Grimm legt uit wat een goed ontbijt is in haar boek ‘Ontbijt’; Jonah Freud maakt ontbijtkoek; Chris Bajema inspecteert de broodtrommel van de kinderen en een nieuwe aflevering van de culinaire wedstrijd Lekker Vies.
Presentatie Petra Possel


Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 26-08-2016

vrijdag 26 augustus 2016, 19:00 uur

Programma over eten om je vingers bij af te likken.
Vrijdag 26 augustus
Zonder goed ontbijt is het leven het leven niet en culinair schrijfster Mara Grimm legt uit wat een goed ontbijt is in haar boek ‘Ontbijt’; Jonah Freud maakt ontbijtkoek; Chris Bajema inspecteert de broodtrommel van de kinderen en een nieuwe aflevering van de culinaire wedstrijd Lekker Vies.
Presentatie Petra Possel


Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 10-06-2016

vrijdag 10 juni 2016, 19:00 uur

Meesterpatissier Hidde de Brabander over zijn nieuwe bakbijbel Patisserie waarin hij klassieke gerechten aanpast aan het nu; culinair journalist Joël Broekaart test ingemaakte groenten en Jonah Freud geeft college over de legendarische  Franse patissier Gaston Lenôtre.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 10-06-2016

vrijdag 10 juni 2016, 19:00 uur

Meesterpatissier Hidde de Brabander over zijn nieuwe bakbijbel Patisserie waarin hij klassieke gerechten aanpast aan het nu; culinair journalist Joël Broekaart test ingemaakte groenten en Jonah Freud geeft college over de legendarische  Franse patissier Gaston Lenôtre.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 27-05-2016

vrijdag 27 mei 2016, 19:00 uur

Wildplukker en bijenhouder Edwin Flores over echte honing; Jonah Freud op jacht naar het beste recept voor paella; verslaggever Chris Bajema en chef Jean Beddington over het geheim van Fish and Chips en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Lekker Vies.
Presentatie Petra Possel.

Mangiare! - uitzending van 27-05-2016

vrijdag 27 mei 2016, 19:00 uur

Wildplukker en bijenhouder Edwin Flores over echte honing; Jonah Freud op jacht naar het beste recept voor paella; verslaggever Chris Bajema en chef Jean Beddington over het geheim van Fish and Chips en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd Lekker Vies.
Presentatie Petra Possel.

Mangiare! - uitzending van 13-05-2016

vrijdag 13 mei 2016, 19:00 uur

Chef Danny Jansen van 24 Kitchen over zijn programma ‘Zoals Alleen Oma Dat Kan’ waarin hij  tien Indonesische oma’s bezoekt om achter hun keukengeheimen te komen; Jonah Freud geeft college over Beb Vuyk en Yvette van Boven test gemberbier.
Prtesentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 13-05-2016

vrijdag 13 mei 2016, 19:00 uur

Chef Danny Jansen van 24 Kitchen over zijn programma ‘Zoals Alleen Oma Dat Kan’ waarin hij  tien Indonesische oma’s bezoekt om achter hun keukengeheimen te komen; Jonah Freud geeft college over Beb Vuyk en Yvette van Boven test gemberbier.
Prtesentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 29-04-2016

vrijdag 29 april 2016, 19:00 uur

Meester chef Mounir Toub over zijn nieuwe boek 'Mijn Arabische keuken'; kookboekenfanaat Jonah Freud bespreekt drie recepten voor aardappelsalade en Francien Knorringa behandelt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd Lekker vies.
Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 29-04-2016

vrijdag 29 april 2016, 19:00 uur

Meester chef Mounir Toub over zijn nieuwe boek 'Mijn Arabische keuken'; kookboekenfanaat Jonah Freud bespreekt drie recepten voor aardappelsalade en Francien Knorringa behandelt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd Lekker vies.
Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 15-04-2016

vrijdag 15 april 2016, 19:00 uur

Meesterkokkin Mavis Hofwijk over de rol van groente in de Surinaamse keuken; wijnschrijver Nicolaas Klei over wijn die eigenlijk geen wijn is; Jonah Freud geeft college over de Deense chefkok Rene Redzepi van Noma en de Jongste Bediende probeert een echte Redzepi te maken. Presentatie Petra Possel

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1