appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Mangiare!

Het lekkerste programma op de radio. Petra Possel praat aan de keukentafel met gasten over koken, eten en het culinaire leven. Met vaste rubrieken zoals de reportage van Chris Bajema, jongste bediende Jannekee Kuijper en de luisteraarswedstrijd onder leiding van Francien Knorringa.

Podcast afleveringen

Chef Estee Strooker schreef het boek Estee kookt - De nieuwe Nederlandse keuken, een kookboek vol klassiekers uit haar jeugd aangevuld met onorthodoxe recepten op basis van oer-Hollandse ingrediënten; culinair journalist Puck Kerkhoven is de koningin van de kliekjes en gaat hiermee live aan de slag; verslaggever Chris Bajema maakte een reportage over het fenomeen bowl food; en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een nieuwe inzending voor de wedstrijd Met de paplepel waarin luisteraars recepten insturen van gerechten die hun vader vroeger maakte.
Presentatie: Jellie Brouwer

Ria Loohuizen is gespecialiseerd in schrijven over eten uit de natuur, haar nieuwe boek  De wandelende fijnproever is een handboek voor iedereen die wil gaan wildplukken; kookboekenschrijver en olie- en azijnexpert Manfred Meeuwig proeft ingelegde haring; kok en culinair journalist Hilary Akers bespreekt voor ons de klassieke zalmtartaar en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt dit gerecht.
Presentatie: Petra Possel

Culinair journalist Joel Broekaert reageert op de dood van de Amerikaanse chef en programmamaker Anthony Bourdain; Pascale van Onselen maakte met studenten en familieleden het boek Indische koffer vol recepten een verzameling portretten, familie-verhalen en authentiek Indische recepten ter ere van haar oma Stien; culinair journalist Jacques Hermus stort zich voor ons op mannendingen en vertelt over zijn nieuwe gids Het Heerlijke Noorden en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een nieuwe inzending voor de wedstrijd Met de paplepel waarin luisteraars hun favoriete vaders-recepten insturen.
Presentatie: Petra Possel

In Mangiare! van vrijdag 1 juni 2018 om 19:30 op NPO Radio 1: tolk-vertaler Meike Schaling volgde ooit haar hart en ging de patisserie in, nu verschijnt haar boek Kleine Taartjes; Paul de Leeuw noemt zichzelf de entertainer die altijd wel zin heeft in een borrel of een hap en komt voor ons hotdogs proeven; kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt Lisboeta van Nuno Mendes  en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit dit boek.
Presentatie: Petra Possel

Columnist Marcel van Roosmalen komt 'Chinees' bij ons eten naar aanleiding van het boek “Chin. Ind. Spec. Rest. Een verdwijnend fenomeen”, van Mark van Wonderen, Soesja Dun Hu van Toko Dun Yong groeide op in zo’n restaurant en proeft mee; culinair journalist Puck Kerkhoven is de koningin van de kliekjes en gaat hiermee live aan de slag; verslaggever Chris Bajema bezoekt een Chin. Ind. in zijn buurt; en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een nieuwe inzending voor de wedstrijd Met de paplepel waarin luisteraars recepten insturen van gerechten die hun vader vroeger maakte.
Presentatie: Petra Possel

Chef Dennis Huwaë van Daalder in Amsterdam zit in de jury van het nieuwe 24Kitchen programma The Chef’s Line waarin thuiskoks het opnemen tegen professionals; wijnschrijver Nicolaas Klei buigt zich over de beste wijnen voor de zomer; culinair journalist en chef Hilary Akers bespreekt de klassieker Caesar Salad en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt die legendarische salade.
Presentatie: Petra Possel

Een uitzending live vanaf Het Weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam. Directeurs van het festival Yonina de Ruijter en Storm Vollaers schuiven aan en vertellen over het festival als Europa's grootste openluchtrestaurant; culinair journalist van De Telegraaf Felix Wilbrink stond ooit aan de wieg van het eerste foodfestival maar is geen fan van het genre; verslaggever Chris Bajema loopt over het terrein en brengt het festival aan tafel. En we proeven: Younes El Madidi maakt traditionele Marokkaanse tajines in De Tajinefabriek en Rob Baan verruilde ooit de commerciële economie voor een carrière op de foodtruck, zijn Padron Streetfood werkt voor 80% met groente. Kortom: mobiele heerlijkheden aan tafel bij Mangiare!
Presentatie: Petra Possel

Wijnschrijver Esmee Langereis van het wijnblog Make me wine schreef samen met Harold Hamersma De Grote Hamersma Bio, een gids vol biologische wijnen die in Nederland te koop zijn; chef Leonard Elenbaas schreef samen met Jeroen Hazebroek Hete Kolen Compleet een handboek voor de kamado en hij laat ons gerechten van deze Japanse barbecue proeven; kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt Venetië van Russell Norman en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt hieruit.

Presentatie: Petra Possel

Receptenschrijver Tallina van den Hoed bekend van o.a. De Volkskeuken in De Volkskrant richt zich in haar nieuwe boek Eten met z'n allen op ouders die lekker en gezond willen koken voor hun gezin; culinair journalist Puck Kerkhoven is de koningin van de kliekjes en gaat hiermee live aan de slag; verslaggever Chris Bajema maakt een reportage met zijn ouders over het verliezen van smaak; en charmante assistente Francien Knorringa presenteert een nieuwe inzending voor de wedstrijd Met de paplepel waarin luisteraars hun favoriete vaders-recepten insturen.

Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 13-04-2018

vrijdag 13 april 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 30-03-2018

vrijdag 30 maart 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 23-03-2018

vrijdag 23 maart 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 16-03-2018

vrijdag 16 maart 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 23-02-2018

vrijdag 23 februari 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 16-02-2018

vrijdag 16 februari 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 09-02-2018

vrijdag 9 februari 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 02-02-2018

vrijdag 2 februari 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 26-01-2018

vrijdag 26 januari 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 19-01-2018

vrijdag 19 januari 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 12-01-2018

vrijdag 12 januari 2018, 19:30 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! 5 januari 2018 - uitzending van 05-01-2018

vrijdag 5 januari 2018, 19:30 uur

In Mangiare! deze week: distillateur Fenny van Wees over haar ambacht en haar boek Distilleren, culinair journalist Jacques Hermus doet mannendingen, verslaggever Chris Bajema maakt een aflevering van "Vader vertel..." en charmante assistente Francien Knorringa presenteert de eerste inzending van de wedstrijd: De Paplepel. Presentatie: Petra Possel.

Mangiare! - uitzending van 15-12-2017

vrijdag 15 december 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 01-12-2017

vrijdag 1 december 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. In de studio wordt gekookt en geproefd en verslaggever Chris Bajema gaat voor Mangiare op pad. Elke twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 17-11-2017

vrijdag 17 november 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 03-11-2017

vrijdag 3 november 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 20-10-2017

vrijdag 20 oktober 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 06-10-2017

vrijdag 6 oktober 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 22-09-2017

vrijdag 22 september 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 08-09-2017

vrijdag 8 september 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 25-08-2017

vrijdag 25 augustus 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 11-08-2017

vrijdag 11 augustus 2017, 19:00 uur

In Mangiare! van vrijdag 11 augustus 2017: alles over de Portugese keuken. Te gast zijn: Paula Patricio, actrice, presentatrice en geboren Portugese; Bibiene Cruz, eigenares van de Amsterdams-Portugese koffiezaak Nata de Lisboa; Marlou de Brito-Meireles, die schrijft voor de Portugese blog Saudades de Portugal waarop alles te vinden is over Portugal en de Portugese keuken. Jongste bediende Jannekee Kuijper waagt zich aan een klassieker uit de Portugese keuken: doce de bolacha Maria.

Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 28-07-2017

vrijdag 28 juli 2017, 19:00 uur

In Mangiare!: Deel 1 van onze landenreeks 2017 - Japan! Chef-kok Jean Beddington, vertrok als jonge vrouw naar Japan om papier te leren maken. Ze raakte gefascineerd door de Japanse keuken en die bleef van invloed onder andere in haar latere restaurant Beddington's. Tosao van Coevorden is chef en eigenaar van ‘De Japanner’ – een laagdrempelig eetcafé, gemodelleerd naar een Japanse ‘izakaya’, waar Japanners na het werk komen voor een biertje met fingerfood voor ze aan de (vaak lange) reis naar huis beginnen. Tosao is half Japans en leerde van zijn moeder de beginselen van de Japanse keuken, waarna hij in de leer ging in Japanse restaurants. Kookboekenfanaat Jonah Freud neemt de uitdaging aan om zelf sushi te maken voor deze tafel met kenners. Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van onze wedstrijd De Allerbeste Kok Blijft Toch Je Moeder.

Kunststof on tour! - uitzending van 14-07-2017

vrijdag 14 juli 2017, 19:00 uur

Kunststof goat noar buut’n! Deze vrijdag zijn we live op Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Schrijver en columnist Bert Wagendorp schuift aan tafel en Hendrik Jan Bökkers speelt een nummer in zijn eigen Sallaanse dialect. Wie ook niet mag ontbreken is Dichter des Achterhoeks: Eva Schuurman. Met beeldend taalgebruik neemt ze je aan de hand mee haar belevingswereld in. Kortom: een uitzending om dorst van te krijgen!

Presentatie: Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 30-06-2017

vrijdag 30 juni 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 16-06-2017

vrijdag 16 juni 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 02-06-2017

vrijdag 2 juni 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 26-05-2017

vrijdag 26 mei 2017, 19:00 uur

Een extra uitzending van Mangiare!, live vanaf het Festival van de Rollende Keukens in Amsterdam. Aan tafel zit Igor Sorko, bekend van Mister Kitchen en al 10 jaar lang organisator van het festival. Kookboekenschrijver Yvette van Boven duidt de oorsprong en het succes van de food trucks. Achter het fornuis staat kookboekenfanaat Jonah Freud samen met Bernard de Vries, alias Bennie Blij. Zij maken de bouillabaisse die hij ook op het festival serveert. Over het festivalterrein struint Man met de microfoon Chris Bajema, hij doet live verslag van wat hij ziet en proeft.

Mangiare! - uitzending van 19-05-2017

vrijdag 19 mei 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 05-05-2017

vrijdag 5 mei 2017, 19:00 uur

Simon Giacotto verkocht zijn IT-bedrijf en werd een toegewijde pizzabakker die nu met de grote Pizzabijbel komt; chocolatier Hans Heiloo test Italiaanse specialiteiten; kookboekenfanaat Jonah Freud geeft college over de Italiaanse sterrenchef Massimo Bottura en de jongste bediende waagt zich aan een echte Bottura.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 21-04-2017

vrijdag 21 april 2017, 19:00 uur

Chef Michiel van der Eerde, bekend van pop up restaurants Baut in Amsterdam krijgt steeds meer vaste grond onder de voeten; verslaggever Chris Bajema stort zich in een straatdiner; kookboekenfanaat Jonah Freud gaat op zoek naar het ultieme recept voor nasi goreng en Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van de receptenwedstrijd voor onze luisteraars: De allerbeste kok blijft toch je moeder. Presentatie Petra Possel .
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 07-04-2017

vrijdag 7 april 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 24-03-2017

vrijdag 24 maart 2017, 19:00 uur

Ze werd bekend als de tv-kok van Koffietijd maar tegenwoordig heeft Carola de Kanter een missie – vegetarisch koken met zeldzame groenten uit eigen moestuin waarover ze een boek heeft geschreven, Leafs; kookboekenfanaat Jonah Freud maakt drie gerechten met de lentegroente raapstelen; man met microfoon Chris Bajema bezoekt Slow Food in het Mauritshuis in Den Haag en een nieuwe aflevering van onze culinaire wedstrijd De Allerbeste kok blijft toch je moeder.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 10-03-2017

vrijdag 10 maart 2017, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Isabel Meniño over haar kookboek ‘Mijn keuken van Galicië’ en dat is de ruige keuken van haar vader in Noord West Spanje; imker Annemarie Timmerman test middeleeuwse dranken; Jonah Freud geeft college over de Amerikaanse tv-kok met Franse wortels Anthony Bourdain en de Jonge Bediende maakt een echte Bourdain.
Presentatie Petra Possel

Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 24-02-2017

vrijdag 24 februari 2017, 19:00 uur

Een nieuwe aflevering van de kookwedstrijd ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’; Erwin Walthaus en Bea Ligthart over de noodzaak van goed gastheer- dan wel gastvrouwschap in de horeca en Jonah Freud maakt drie keer stoofvlees
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 10-02-2017

vrijdag 10 februari 2017, 19:00 uur

Chef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko heeft 2017 uitgeroepen tot het jaar van de wasabi die je trouwens met gember ook heel goed in de gin kunt doen: culinair journalist Jacques Hermus test gemberthee en Jonah Freud geeft college over sous-vide koken - vacuum verpakte producten in waterbad of stoomoven garen op een constant lage temperatuur en dat wil de Jongste Bediende ook wel eens proberen.
Presentatie Petra Possel

Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Mangiare! - uitzending van 27-01-2017

vrijdag 27 januari 2017, 19:00 uur

Meesterpatissier en Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven over zijn tv-serie Brood; Jonah Freud maakt moeders lievelingseten; Chris Bajema op reportage in de keuken van zijn moeder en de aftrap van onze nieuwe culinaire competitie ‘De allerbeste kok blijft toch je moeder’.
Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 16-12-2016

vrijdag 16 december 2016, 19:00 uur

De grote finale van Lekker Vies waarin acht kandidaten strijden om de titel van het Lekkerste Lekker Viesrecept - gerechten die je zelf heimelijk lekker vindt maar nooit aan gasten zou durven voorschotelen. De meedogenloze jury bestaat Ronald Giphart (voorzitter), Yvette van Boven en Jonah Freud.

Luister hier naar een compilaties van de voorrondes https://soundcloud.com/user-446172407/mangiare-compilatie-lekker-vies-2016 . Presentatie Petra Possel

Mangiare! - uitzending van 02-12-2016

vrijdag 2 december 2016, 19:00 uur

Vrijdagprogramma over eten om je vingers bij af te likken.
Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.
Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1