appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Lust!

Live-gast: Adjiedj Bakas

zondag 26 augustus 2012, 01:25 uur

De Toekomst van de Liefde, Het Einde van de Privacy, De Staat van Morgen. Trendwatcher heeft vele boeken op zijn naam staan en vertelt in Lust over de toekomst van ons liefdesleven. 

We weten allemaal dat internet dating groot is. Dat we massaal op Facebook, Twitter en andere kanalen zitten. Dat we graag ons leven willen delen maar tegelijkertijd ook heel voorzichtig worden met wat we delen.Waar gaat deze ontwikkeling naartoe?


Adjiedj Bakas - willen we wel privacy?


Adjiedj Bakas


Adjiedj Bakas introductie


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1