appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Lijn 1

Pesten in het onderwijs (Bussum)

dinsdag 29 oktober 2013, 10:30 uur

BUSSUM – Spant! Pesten is van alle tijden. Wat we er ook aan proberen te doen: er zijn altijd mensen de klos. Ouders, docenten, beleidsmakers, wetenschappers: iedereen buigt zich over het probleem maar eigenlijk weet niemand de oplossing. Vandaag komt de crème de la crème van de antipestkoppengeleerden bij elkaar op het congres ‘Pesten in het onderwijs – aanpakken en voorkomen’.

Naeeda praat er vandaag over met Gijs Huitsing, promovendus aan de Rijksuniversiteit Groningen, Carolien Gravesteijn, lector Ouderschap en Ouderbegeleiding aan de Hogeschool Leiden, en Frits Goossens, universitair hoofddocent Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Is pestgedrag uit te bannen of zal het altijd blijven? Vertel ons over uw ervaringen en vooral: uw oplossingen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1