appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nooit Meer Slapen: Vincent van Warmerdam

Lijn 1

Land van Verandering (Breskens)

maandag 19 augustus 2013, 10:30 uur

BRESKENS – Spuiplein. Omgaan met verandering: iedereen heeft er mee te maken. Of het nu gaat om een verandering van baan, partner of woonplaats, het zijn altijd ingrijpende momenten. Er is geen plek in Nederland waar verandering zo prominent aanwezig is als in West Zeeuws-Vlaanderen. Inpoldering, de dreigende zee, de vissers en de uittocht van de jeugd: hier kennen ze het als geen ander.

Hoe ga je om met verandering? En hoe bewaar je datgene wat je lief hebt?

Jeroen praat er vandaag over met documentairemakers Nina Spiering en Mirka Duijn, troubadour Broeder Dieleman, en de hoofdrolspelers uit ‘Land van Verandering’, een documentaire over het veranderende West Zeeuws-Vlaanderen.

Reageer via Twitter, Facebook, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel vanaf half elf met 0800-1121!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1