appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Langs de Lijn En Omstreken

Luister terug

De beste hondenfotograaf van de wereld: Monica van der Maden

woensdag 25 juli 2018

Monica van der Maden is door de Britse site The Kennel Club uitgeroepen tot beste hondenfotograaf van 2018. De publicatie van de winnaar is jaarlijks een groot evenement in Engeland en krijgt ook in andere landen veel aandacht. Met een bijzondere foto van een Deense Dog sleepte Van der Maden de prijs binnen.

Monica vertelt in Langs de Lijn en Omstreken hoe je een goede foto van een hond maakt, en welke beestjes en baasjes ze graag nog eens op de gevoelige plaat wil zetten.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1