appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Langs de Lijn En Omstreken

Presentator: Herman Wegter, Robbert Meeder

Meppelink: "Ik voel me vereerd om gekozen te worden"

dinsdag 4 mei 2021

Beachvolleybalster Madelein Meppelink is verkozen tot voorzitter van de atletencommissie. De tweevoudige olympiër is de tweede Nederlander die tot voorzitter wordt verkozen. Michel Everaert ging Meppelink voor.

Door die verkiezing mag ze ook plaatsnemen in het bestuur van de wereldvolleybalbond FIVB. Het is de eerste keer in de historie dat de voorzitter van de atletencommissie ook mag toetreden tot het bestuur van de wereldvolleybalbond.


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1