appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Langs de Lijn En Omstreken

Presentator: Wisselende presentatie

Hoe om te gaan met de rellen?

woensdag 27 januari 2021

In Roermond hebben docenten aangekondigd bij rellen tegen de avondklok zelf de straat op te gaan. Ze willen op die manier leerlingen bij de kraag vatten als die zich dreigen te gaan misdragen.  We praten erover met teamleider en docent economie van het VMBO Niekée Roermond: Jonus Jakh-joukh. 

In Stein wordt een lichtjesactie gehouden als tegengeluid tegen de rellen die afgelopen weekend plaatsvonden. Ook burgemeester Marion Leurs-Mordang staat met een kaarsje voor het gemeentehuis als steunbetuiging aan de politie en andere hulpdiensten. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1