appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Langs de Lijn En Omstreken

Presentator: Wisselende presentatie

Voor Almere City ligt de weg naar de eredivisie open

vrijdag 8 januari 2021

Sinds midden jaren 90 wordt in Flevoland gedroomd van voetbal op het hoogste niveau. Lang was dat een utopie, maar sinds vorige week lijkt het alsof de weg richting de Eredivisie openligt. Almere City FC staat achter koploper Cambuur op de 2e plaats, een positie die aan het einde van het seizoen recht geeft op promotie.

Ragnar Niemeijer was bij Almere City en sprak er met Tim Receveur en Thomas Verheydt, 2 spelers die om uiteenlopende redenen uitkijken naar voetbal op het hoogste niveau.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1