appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Langs de Lijn En Omstreken

'Er wordt een jongen van 15 misbruikt om een politiek punt te maken'

woensdag 14 augustus 2019, 20:30 uur

Een maand geleden is de zoon van Femke Halsema opgepakt omdat hij met een nepwapen een oude woonboot was binnengegaan en daarna vluchtte voor de politie. Dat nieuws bracht de Telegraaf vandaag. Is dit een privézaak of gelden er andere wetten als het om de 15-jarige zoon van een burgemeester gaat?

Oud-politieman en oud-politicus Hero Brinkman en Yoeri Albrecht van debatcentrum De Balie zijn het helemaal niet met elkaar eens.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1